Apel umanitar ! O profesoara din Ploiesti are nevoie de ajutor pentru operatia fiului ei

Dana Constantinescu este profesoară la Liceul Energetic „Elie Radu”, din Ploiești, fiind cunoscută printre profesori și elevi pentru implicarea sa în mai multe proiecte educaţionale.

Recent, doamna Constantinescu a lansat un apel umanitar pe Facebook, apel pentru a salva viața fiului său, Radu, în vârsta de 15 ani, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic.

Mesajul Danei Constantinescu este următorul:
„Dragii mei,
Mă numesc Dana Constantinescu, sunt profesor de fizică, am o familie minunată, un soţ iubitor şi un copil drag. În vara anului 2017, am primit vestea că băiatul meu ar avea cancer limfatic. I se umflaseră ganglionii de la gât și cei inghinali. Diagnosticul l-am primit de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti fără o analiză, doar vizualizat. Doctorița ne-a spus că nu mai are mult de trăit şi că ar fi bine sa-ì facem operaţie. Nu am vrut și ne-am adresat altor medici din România, care ne-au spus că nu stiu ce să facă, ce să ne spună.
Am încercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat, în sensul că tumora a rămas localizată şi până astăzi la gât și ureche. Cu părere de rău am ales calea de a pleca din ţară și de a trata copilul în Turcia. Aici, analizele au ieșit foarte prost și diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt, dar trebuie să lupt pentru că VLAD ESTE AERUL PE CARE ÎL RESPIR.
Să vi-l prezint pe Vlad Constantinescu, un tânăr de 15 ani, elev al Centrului de Excelenţă Prahova, la fizică, clasa a IX-a la Colegiul „Spiru Haret” Ploieşti, specializare matematică-informatică. Un tânăr frumos, deştept, plăcut, cu un zâmbet pe faţă totdeauna.
VĂ CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARĂTAT ÎN VIAŢĂ.
Tratamentul va costa peste 100.000 de euro, dar dacă puteți să îl ajutati, vă rog să o faceţi în contul RO40BTRL03001201H47123XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina.
Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate!”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: