BREAKING NEWS * FASHION * MODĂ * BUN GUST * BRAVO, AI STIL! * Fotografii de la târgul FASHION al iernii: „Fashion & Gifts Fair” care a avut loc la Etajul Designerilor Români *

Week-end-ul acesta (pe 25 și 26 noiembrie) am participat (cum puteam să lipsesc tocmai eu la așa ceva frumos?!) la „Fashion & Gifts Fair” considerat cel mai important eveniment de fashion de la finalul acestui an, unde au expus cei mai buni designeri români, de fapt, unde a fost creme de la creme din modă și fashion.

Show-room-ul organizat de inițiatoarea acestui proiect, Alina Gavrilă a avut loc chiar într-una dintre locațiile acesteia, mai precis la Etajul Designerilor Români, un loc deja celebru în București (deși este înființat doar de 4 luni!), pentru bunul gust și pentru faptul că: „orice femeie găseste aici orice vrea!”

Așadar, am aterizat și eu pe Dacia 39, etajul 1, la Etajul Designerilor‎ români, unde am avut privilegiul să întâlnesc pe unii dintre cei mai mari designeri români (și culmea, toate femei!!!) și în plus de asta să observ ce se mai poartă, cum se poartă, de ce se poartă și cel mai important: ce va avea stil în 2018!

Interviuri pe larg cu superbele participante la târg, cât și cu organizatoarea târgului, Alina Gavrilă, în foarte curând! Pană atunci va las să vă bucurați și să vă inspirați din câteva ipostaze suprinse de mine de la acest frumos și relaxant eveniment. (Ioana Popescu/Successful Lives)

Au participat la Fashion & Gifts Fair de la Etajul Designerilor Români 25+ de designeri și antreprenori români: Pulse, Izabela Măndoiu, No Connection, Oana Vasiloiu, SinColors, Ii Breaza, N.A.T.A., Coridă Knit Design, L’Atelier Vintage, Original Murano, Cremeria, Giuka, Cristina Maxim, Pick a Dress, Irina Ghioc, Pavel by Oana Pavel, Miss H, Casa de Modă Viorica, Sensorium, Maruca, BoKa Fashion, Monica Ivanovici, Darisimbijoux, Thais&Stroe și alții. Invitați speciali: Parfumuri Dubai Design”. moda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: