ROMÂNIA E ÎN DOLIU * ADIO SUPERBĂ STEA! * IMENSA ACTRIȚĂ STELA POPESCU A PLECAT DINTRE NOI

Stela-Popescu-tanara-9.jpgO veste ingrozitoare a zguduit România acum câteva ore. Nu există român care să nu o iubească pe una dintre cele ai mari actrițe ale tuturor timpurilor: STELA POPESCU. Din nenorocire, azi, celebra actriță Stela Popescu a murit. Celebra Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia), care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, la domiciliul ei. stela6.jpg

De o frumusețe aparte, Stela Popescu a fost căsătorită cu regizorul Dan Puican, de care a divorţat după opt ani. S-a recăsătorit apoi cu scenaristul si scriitorul Puiu (Mihai) Maximilian (decedat în 1998), despre care Stela spunea că a fost sufletul ei pereche. 

149518558519f35628
Puiu (Mihai) Maximilian

„Nu ştiu ce e cu dragostea, e un lucru foarte interesant, e un fluid care se petrece între doi oameni, nu ştiu. În clipa aceea eram măritată şi am simţit că acest om (n. r. Puiu Maximilian) mi se potriveşte mie, că nu pot merge pe două drumuri cu el. Din clipa aceea totul a fost altfel. (…) Mama m-a susținut grozav, doar că nu mă credea cea mai deșteaptă și cea mai frumoasă. În ultimele luni de viață, mama mi-a spus: Când intri tu în scenă, răsare soarele. A fost cel mai mare compliment de o viață pe care mi l-a făcut mama”, se confesa Stela Popescu într-un interviu pentru Gândul, în 2011.

stela_popescu__frumoasa_tinerete_10_08831000Stela Popescu a realizat cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel si a jucat printre altele în filme şi seriale precum

hqdefault.jpg
Stela si Banica senior

„Alos… Aţi greşit numărul” (regia: Andrei Călăraşu) 1961 – „Omul de lângă tine” (regia: Horea Popescu) 1965 – „Sărutul” 1969 – „Pantoful Cenuşăresei” (regia: Jean Georgescu) 1972 – „Astă seară dansăm în familie” (regia: Geo Saizescu) 1975 – „Cantemir”(regia: Gheorghe Vitanidis) 1979 – „Nea Marin Miliardar” (regia: Sergiu Nicolaescu) 1981 – „Grăbeşte-te încet” (regia: Geo Saizescu) 1984 – „Zbor periculos” (regia: Francisc Munteanu) 1987 – „în fiecare zi mi-e dor de tine” (regia: Gheorghe Vitanidis) 1993 – „A doua cădere a Constantinopolului” (regia: Mircea Mureşan).

media-147766128025875800.jpg
Stela si Arsinel

„Sexy Harem Ada-Kaleh” 2005 – „Cuscrele” (Serial TV) 2007 – „Războiul sexelor” (Acasă TV).

stela-popescu-tinerete_2.jpg„Nu am niciun secret, dar sunt două lucruri importante în viața unui om: moștenirea genetică și dragostea de viață. Dacă faci o profesie care te satisface, nu mai contează atât de tare banii. Dacă ești foarte bun, atunci ceea ce îți vine de acolo îi ajunge să supraviețuiești. Nu vreau avion personal, nu mașini, marea mea bucurie este că am reușit în această profesie”, spunea Stela Popescu într-un interviu pentru Digi24.

ADIO SUPERBA SI GENIALA STEA!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: